Maska oparta jest na bazie...
Ekologiczny sos pomidorowy. Wyśmienicie smakuje z włoskim, ekologicznym makaronem Alce Nero. Stanowi również doskonałą bazę dla innych sosów, np. z dodatkiem warzyw (bakłażan, cukinia, papryka) i aromatycznych, świeżych ziół.
Ekologiczny sos z zagęszczonych pomidorów, z dodatkiem bazylii. Wyśmienicie smakuje z włoskim, ekologicznym makaronem Alce Nero. Stanowi również doskonałą bazę dla innych sosów, np. z dodatkiem warzyw (bakłażan, cukinia, papryka).
Krem karobowo-sezamowy, to doskonały dodatek do kanapek, ciast, naleśników i deserów. Krem jest w 100% naturalny, bezglutenowy i wolny od GMO. Nie zawiera oleju palmowego, cukru dodanego, soli, czy laktozy.
Masło klarowane polecamy do pieczenia, duszenia, smażenia lub jako dodatek do potraw w celu wzmocnienia smaku.
Ekologiczny ketchup zawiera w swoim składzie 93,9% przecieru pomidorowego, słodzony jest jedynie cukrem trzcinowym, a kompozycja przypraw sprawia, że jego smak pasuje idealnie do różnego rodzaju potraw.
Konfitura z owoców dzikiej róży eko
Mus dla serduszka
Ekologiczna musztarda chrzanoa doskonale sprawdzi się jako dodatek do twoich ulubionych dań i potraw.
Ekologiczna pasta paprykowo-czosnkowa, to doskonały dodatek do kanapek, mięs, makaronów i frytek, a także potraw z grilla. Pasta posiada niepowtarzalny i oryginalny smak.
Ekologiczna pasta warzywna z papryką, to doskonały dodatek do kanapek, mięs i makaronów. Pasta posiada niepowtarzalny i oryginalny smak. Polecana jest również dla wegan i wegetarian.
Zawiera błonnik wpływający na poprawę pracy jelit, dużą dawkę witaminy C i wapnia, który chroni nasze kości przed osteoporozą.
Przecier z owoców ekologicznej róży, to doskonałe źródło witaminy C, a także witamin i minerałów. Przecier jest doskonałym produktem zarówno dla dzieci, jak i dorosłych.
Przecier z owoców ekologicznej róży, to doskonałe źródło witaminy C, a także witamin i minerałów. Przecier jest doskonałym produktem zarówno dla dzieci, jak i dorosłych.
Ekologicznasalsa pomidorowa, to doskonały dodatek do kanapek, mięs i makaronów. Salsa może też służyć jako dodatek do przekąsek.
Sos z ostrej papryczki chilli, polecany jest dla miłośników smaków ostrych. Sos doskonale podkręca ostrośc potraw, a także możę być stosowany jako dodatek do kanapek.
Szczaw konserwowy to smaczna i bardzo zdrowa podstawa tradycyjnej polskiej zupy szczawiowej. Przetworzony do postaci przecieru jest gotowy do użycia, jako dodatek smakowy do wywaru mięsno-warzywnego. Szczaw zawiera wiele cennych składników.
Humus z daktylami, zdrowe smarowidło bez cukru.
Pasta bakłażanowa z suszonymi pomidorami HELCOM
Pasta rybna z papryką grillowaną HELCOM 180 G.
Pasta rybna z pomidorami suszonymi HELCOM 180 G.
Pasta rybna makrela ze szpinakiem HELCOM 180 G.
Brzoskwinia z morwą 200 g. Pasta owocowa.
Pasta rybna pstrąg z groszkiem HELCOM 180 G.
Pasta szpinakowa z bakłażanem 100% vegan
Pasta rybna tuńczyk z zielonymi oliwkami HELCOM 180 G.
Pasta z avocado i ciecierzycy HELCOM 190 G.
Pasta z ciecierzycy z siemieniem i sezamem 190g 100% vegan
Pasta z czerwonej fasoli i soczewicy HELCOM
Pasta ze słonecznika idealna do makaronu i kanapek.
Pasta ze słonecznika z pomidorami i curry.
Pasta owocowa ślwika z daktylami, zdrowe smarowidło bez cukru.
Pasta owocowa truskawka z figą, zdrowe smarowidło bez cukru.
Pasta pozyskiwana z owoców daktylowca, bez dodatkowych substancji. Doskonała do deserów i wypieków.
Czarny czosnek obniża poziom cholesterolu, reguluje poziom cukru i buduje odporność. Ze względu na jego delikatne właściwości pobudzające dobrze go spożywać rano
Pięć Przemian konfitura jagodowa słodzona ksilitolem 200g
Pięć Przemian konfitura malinowa słodzona ksilitolem 200g
Pięć Przemian konfitura truskawkowa słodzona ksilitolem 200g
Naturalny krem migdałowo-czekoladowy 300 g KETO Frendly.
Naturalny krem orzechowy idelany do kanpek.
Idealna przekąska z orzechami, bananem, lnem i nasionami Chia.
Pasta kokosowa BIO Pięć Przemian nazywana często masłem kokosowym to w 100% zmielony miąższ kokosa pochodzącego z upraw ekologicznych. Jej intensywny smak i zapach idealnie pasuje do potraw kuchni azjatyckiej oraz jako wyśmienity dodatek do deserów
Pasta tahini, zwana również tahiną, to nic innego jak „masło” powstałe w wyniku ucierania, ugniatania lub mielenia ziarna sezamu (najczęściej prażonego)
Pasta tahini, zwana również tahiną, to nic innego jak „masło” powstałe w wyniku ucierania, ugniatania lub mielenia ziarna sezamu (najczęściej prażonego)
Doskonały dodatek do herbat i deserów.
Organicze powidła śliwkowe.