Olejek otrzymywany jest z igieł sosny...
Ksylitol firmy Danisco z Finlandii pozyskiwany z drzew głownie z brzozy. Naturalna substancja słodząca.
Ksylitol firmy Danisco z Finlandii pozyskiwany z drzew głownie z brzozy. Naturalna substancja słodząca.
Ksylitol firmy Danisco z Finlandii pozyskiwany z drzew głownie z brzozy. Naturalna substancja słodząca.
Stewia to słodzik o naturalnym charakterze, ceniony ze względu na wysoką słodkość.
Karob, to doskonały zamiennik cukru. Melasę można wykorzystać jako dodatek do ciast, deserów, napojów, zarówno ciepłych, jak i zimnych, a także lodów i naleśników.
Erytrytol to zamiennik białego cukru, jest zdecydowanie zdrowszy i mniej kaloryczny.
Ksylitol, czyli cukier brzozowy to zamiennik białego cukru, jest zdecydowanie zdrowszy i mniej kaloryczny.
Ksylitol, czyli cukier brzozowy to zamiennik białego cukru, jest zdecydowanie zdrowszy i mniej kaloryczny.
Ekologiczny cukier trzcinowy, nierafinowany. Doskonały do wypieków, deserów oraz słodzenia ciepłych napojów.
Cukier różany dzięki dodatkowi róży jest znacznie smaczniejszy niż zwykły cukier. Idealny do ciast.
Wpływa na mikroflorę jelit, ponadto na zmniejszenie próchnicy zębów. Zdrowy zamiennik białego cukru.
Unikalna mieszanka kwiatów i ziół nadająca napojom i daniom błogą słodycz.Wystarczy dodać szczyptę do napoju.
Cukier z niskim indeksem glikemicznym, o lekko karmelowym smaku, sprawdzi się idealnie jako zamiennik zwykłego cukru białego. Doskonały dla osób chorujących na cukrzycę, jak i dla tych prowadzących zdrowy tryb życia i dbających o sylwetkę.
Erytrytol to jedna z najzdrowszych substancji słodzących. Jest idealny dla osób odchudzających się, gdyż ma zero kalorii.
Erytrytol to jedna z najzdrowszych substancji słodzących. Jest idealny dla osób odchudzających się, gdyż ma zero kalorii.
Ksylitol jest to substancja słodząca pochodzenia roślinnego. Ksylitol produkowany jest z tardego drewna brzozy oraz drewna bukowego. Ma on wygląd i słodycz podobne do zwykłego cukru, ale zawiera 40% mniej kalorii.
Maltitol to doskonały zamiennik cukru o zredukowanej kaloryczności. Smak i słodkość jest zbliżona do cukru trzcinowego. Nie zmienia swoich właściwości przy obróbce termicznej.
Z powodzeniem zastępuje tradycyjny biały cukier.
Stevia w płynie to naturalny, bezkaloryczny słodzik, czyli zamiennik cukru. Może być wykorzystywany do pieczenia i gotowania. Polecany osobom z cukrzycą, otyłością czy nadciśnieniem.
Stevia to naturalny, bezkaloryczny słodzik, czyli zamiennik cukru. Może być wykorzystywany do pieczenia i gotowania. Polecany osobom z cukrzycą, otyłością czy nadciśnieniem.
Stewia Obniża ciśnienie krwi, Nie podnosi poziomu cukru we krwi,Działa przeciwbakteryjnie i przeciwgrzybiczo,Wspomaga gojenie ran, skaleczeń i zadrapań,Działa kojąco przy problemach żołądkowych,Naturalny słodzik.
Erytrytol to substancja słodząca (podobnie jak ksylitol) składająca się z polioli czyli alkoholi wielowodorotlenowych. Erytrytol ma zerowy indeks glikemiczny, nie zawiera kalorii.
Erytrytol to substancja słodząca (podobnie jak ksylitol) składająca się z polioli czyli alkoholi wielowodorotlenowych. Erytrytol ma zerowy indeks glikemiczny, nie zawiera kalorii.
Produkt może zawierać alergeny: orzechy. Po otwarciu przechowywać w suchym miejscu w temperaturze pokojowej.
Produkt może zawierać alergeny: orzechy. Po otwarciu przechowywać w suchym miejscu w temperaturze pokojowej.
Produkt może zawierać alergeny: orzechy. Po otwarciu przechowywać w suchym miejscu w temperaturze pokojowej.
Oryginalny ksylitol fiński, to doskonały zamiennik cukru. Ksylitol zawiera aż 40% mniej kalorii, niż zwykły cukier, nie powoduje próchnicy i może być stosowany przez diabetyków.
Ksylitol stosujemy dokładnie w taki sam sposób jak zwykły cukier, gdzie jedna łyżeczka ksylitolu odpowiada około 1 łyżeczce cukru białego.
Ksylitol jest substancją pochodzenia naturalnego używaną jako zamiennik białego cukru. Jego fiyczna postać to białe kryształy o słodkim smaku
Używając ksylitolu możemy piec ciasta, ciasteczka, robić desery, lody, słodzić napoje, potrawy itp. z uwzględnieniem, że ksylitol nie jest pożywką dla drożdży oraz jest jest mocno higroskopijny i nie ulega karmelizacji.
Ksylitol stosujemy dokładnie w taki sam sposób jak zwykły cukier, gdzie jedna łyżeczka ksylitolu odpowiada około 1 łyżeczce cukru białego.
Ksylitol nazywany "cukrem brzozowym" to słodzik pozyskiwany z drewna drzew liściastych, głownie brzozy.
Ksylitol z Finlandii pozyskiwany z drzew głównie z brzozy. Naturalna substancja słodząca.