Kompleks witamin z grupy B Natures...
Ekologiczny sos pomidorowy. Wyśmienicie smakuje z włoskim, ekologicznym makaronem Alce Nero. Stanowi również doskonałą bazę dla innych sosów, np. z dodatkiem warzyw (bakłażan, cukinia, papryka) i aromatycznych, świeżych ziół.
Ekologiczny sos z zagęszczonych pomidorów, z dodatkiem bazylii. Wyśmienicie smakuje z włoskim, ekologicznym makaronem Alce Nero. Stanowi również doskonałą bazę dla innych sosów, np. z dodatkiem warzyw (bakłażan, cukinia, papryka).
Krem karobowo-sezamowy, to doskonały dodatek do kanapek, ciast, naleśników i deserów. Krem jest w 100% naturalny, bezglutenowy i wolny od GMO. Nie zawiera oleju palmowego, cukru dodanego, soli, czy laktozy.
Pasta na bazie sezamu z ksylitolem.
Produkt bezglutenowy.
Ajurwedyjska pasta jest unikatową kombinacją ponad 49 najcenniejszych ziół i srebra połączonych z niezwykle bogatym w witaminę C owocem amla
Ajurwedyjska pasta jest unikatową kombinacją ponad 49 najcenniejszych ziół i srebra połączonych z niezwykle bogatym w witaminę C owocem amla
Ekologiczny ketchup zawiera w swoim składzie 93,9% przecieru pomidorowego, słodzony jest jedynie cukrem trzcinowym, a kompozycja przypraw sprawia, że jego smak pasuje idealnie do różnego rodzaju potraw.
Konfitura z owoców dzikiej róży eko
Mus dla serduszka
Ekologiczna musztarda chrzanoa doskonale sprawdzi się jako dodatek do twoich ulubionych dań i potraw.
Ekologiczna pasta paprykowo-czosnkowa, to doskonały dodatek do kanapek, mięs, makaronów i frytek, a także potraw z grilla. Pasta posiada niepowtarzalny i oryginalny smak.
Ekologiczna pasta warzywna z papryką, to doskonały dodatek do kanapek, mięs i makaronów. Pasta posiada niepowtarzalny i oryginalny smak. Polecana jest również dla wegan i wegetarian.
Zawiera błonnik wpływający na poprawę pracy jelit, dużą dawkę witaminy C i wapnia, który chroni nasze kości przed osteoporozą.
Przecier z owoców ekologicznej róży, to doskonałe źródło witaminy C, a także witamin i minerałów. Przecier jest doskonałym produktem zarówno dla dzieci, jak i dorosłych.
Przecier z owoców ekologicznej róży, to doskonałe źródło witaminy C, a także witamin i minerałów. Przecier jest doskonałym produktem zarówno dla dzieci, jak i dorosłych.
Ekologicznasalsa pomidorowa, to doskonały dodatek do kanapek, mięs i makaronów. Salsa może też służyć jako dodatek do przekąsek.
Sos z ostrej papryczki chilli, polecany jest dla miłośników smaków ostrych. Sos doskonale podkręca ostrośc potraw, a także możę być stosowany jako dodatek do kanapek.
Szczaw konserwowy to smaczna i bardzo zdrowa podstawa tradycyjnej polskiej zupy szczawiowej. Przetworzony do postaci przecieru jest gotowy do użycia, jako dodatek smakowy do wywaru mięsno-warzywnego. Szczaw zawiera wiele cennych składników.
Humus z daktylami, zdrowe smarowidło bez cukru.
Pasta bakłażanowa z suszonymi pomidorami HELCOM
Pasta rybna z pomidorami suszonymi HELCOM 180 G.
Pasta rybna tuńczyk z zielonymi oliwkami HELCOM 180 G.
Pasta z avocado i ciecierzycy HELCOM 190 G.
Pasta z ciecierzycy z siemieniem i sezamem 190g 100% vegan
Pasta ze słonecznika idealna do makaronu i kanapek.
Pasta ze słonecznika z pomidorami i curry.
Pasta owocowa ślwika z daktylami, zdrowe smarowidło bez cukru.
Pasta owocowa truskawka z figą, zdrowe smarowidło bez cukru.
Bez dodatku cukru.
Pasta pozyskiwana z owoców daktylowca, bez dodatkowych substancji. Doskonała do deserów i wypieków.
Czarny czosnek obniża poziom cholesterolu, reguluje poziom cukru i buduje odporność. Ze względu na jego delikatne właściwości pobudzające dobrze go spożywać rano
Naturalny krem migdałowo-czekoladowy 300 g KETO Frendly.
Naturalny krem orzechowy idelany do kanpek.
Naturalny krem orzechowy idelany do kanpek.
Idealna przekąska z orzechami, bananem, lnem i nasionami Chia.
Pasta kokosowa BIO Pięć Przemian nazywana często masłem kokosowym to w 100% zmielony miąższ kokosa pochodzącego z upraw ekologicznych. Jej intensywny smak i zapach idealnie pasuje do potraw kuchni azjatyckiej oraz jako wyśmienity dodatek do deserów
Pasta tahini, zwana również tahiną, to nic innego jak „masło” powstałe w wyniku ucierania, ugniatania lub mielenia ziarna sezamu (najczęściej prażonego)
Pasta tahini, zwana również tahiną, to nic innego jak „masło” powstałe w wyniku ucierania, ugniatania lub mielenia ziarna sezamu (najczęściej prażonego)
Krem na bazie pasty migdałowej z dodatkiem wanili.
Pasta na bazie sezamu z ksylitolem.