Yerba Mate Green Bags Small Bag Lemon
HP146
Acerola stanowi naturalne źródlo witaminy C, która niezbędna jest do utrzymania prawidłowego poziomu odporności organizmu, syntezy kolagenu oraz uelastycznienia naczyń krwionośnych. Umożliwa wchłanianie i przyswajanie przez organizm części aminokwasów
5905279653146
2025-06-03
8%
HEPATICA
HEPATICA SŁAWOMIR RASIŃSKI
Data dostępności: 2018-04-16
HEPATICA BIO ACEROLA 100 KAP
Standaryzowany wyciąg z ekologicznej uprawy owoców wiśni aceroli (Malpighia glabra L.) Produkt zawiera wyłączenie naturalną witaminę C.
Cechy unikatowe produktu:
• standaryzowany wyciąg z bio owoców wiśni aceroli (Malpighia glabra L.)
• bez dodatku syntetycznej witaminy C – zawiera wyłącznie naturalną witaminę C
• produkt odpowiedni dla wegetarian i wegan
Składniki: standaryzowany wyciąg z bio owoców wiśni aceroli (Malpighia glabra L.), bio maltodekstryna, stabilizator- hydroksypropylometyloceluloza (składnik otoczki kapsułki).
Sposób użycia: 1 kapsułka dziennie.
Informacje i ostrzeżenia:
Nie przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia.
Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety.
Przechowywać w temperaturze nieprzekraczającej 25°C, w suchym miejscu.
Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Nie stosować w przypadku nadwrażliwości (uczulenia) na którykolwiek składnik produktu.
Opakowanie: 100 kapsułek Vcaps, 1 kapsułka zawiera 500 mg wyciągu z bio owoców wiśni aceroli (Malpighia glabra L.), w tym 85 mg naturalnej witaminy C.
Kraj pochodzenia: Brazylia
Producent:
Hepatica
Jakubowice Murowane 88, 20-258 Wólka
biuro@hepatica.pl