HEPATICA BIO ACEROLA 100 KAP Zobacz większe

Hepatica Bio Acerola 100 k odporność

HP146

Acerola stanowi naturalne źródlo witaminy C, która niezbędna jest do utrzymania prawidłowego poziomu odporności organizmu, syntezy kolagenu oraz uelastycznienia naczyń krwionośnych. Umożliwa wchłanianie i przyswajanie przez organizm części aminokwasów

Więcej szczegółów

5905279653146
2025-06-03
8%
HEPATICA
HEPATICA SŁAWOMIR RASIŃSKI

Więcej informacji

HEPATICA BIO ACEROLA 100 KAP

Standaryzowany wyciąg z ekologicznej uprawy owoców wiśni aceroli (Malpighia glabra L.) Produkt zawiera wyłączenie naturalną witaminę C.

Cechy unikatowe produktu:
• standaryzowany wyciąg z bio owoców wiśni aceroli (Malpighia glabra L.)
• bez dodatku syntetycznej witaminy C – zawiera wyłącznie naturalną witaminę C
• produkt odpowiedni dla wegetarian i wegan

Składniki: standaryzowany wyciąg z bio owoców wiśni aceroli (Malpighia glabra L.), bio maltodekstryna, stabilizator- hydroksypropylometyloceluloza (składnik otoczki kapsułki).

Sposób użycia: 1 kapsułka dziennie.

Informacje i ostrzeżenia:
Nie przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia.
Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety.
Przechowywać w temperaturze nieprzekraczającej 25°C, w suchym miejscu.
Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Nie stosować w przypadku nadwrażliwości (uczulenia) na którykolwiek składnik produktu.

Opakowanie: 100 kapsułek Vcaps, 1 kapsułka zawiera 500 mg wyciągu z bio owoców wiśni aceroli (Malpighia glabra L.), w tym 85 mg naturalnej witaminy C.

Kraj pochodzenia: Brazylia

Producent:
Hepatica
Jakubowice Murowane 88, 20-258 Wólka
biuro@hepatica.pl


Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne. Nie możemy zagwarantować jednak, że w publikowanych informacjach nie wkradł się błąd, co nie może stanowić podstaw do jakichkolwiek roszczeń wobec naszej firmy.
Zgłoś błąd w opisie produktu