Herbal Traditions szampon do włosów...
OR255
Monte Verde FRUTOS MANGO Jeżeli poszukujesz połączenia smaku owoców i ożywienia, to Monte Verde sprawdzi się doskonale!
5906735489255
23%
ORANŻADA
ORANŻADA ROBERT DERLATKA
Data dostępności: 2021-06-09
Oranżana Monte Verde FRUTOS MANGO 350 g
Monte Verde FRUTOS MANGO Jeżeli poszukujesz połączenia smaku owoców i ożywienia, to Monte Verde sprawdzi się doskonale!
Składniki: Yerba mate z małą ilością patyczków, bez pyłu, kraj pochodzenia Brazylia, owoce mango 3%, naturalny aromat mango.
Monte Verde Frutos Mango to wyróżniającą się jakością oraz mocą, bezpyłowa yerba mate produkowana i planowana zgodnie z dziką indiańską, tradycją. Zapewni dobre i smaczne pobudzenia nawet po ciężkim dniu pracy. Zielone liście, pozbawione patyczków i pyłu pozyskiwane są z ostrokrzewu uprawianego gdzie rośliny osiągają rozmiary nawet do kilkunastu metrów. Liście przed pakowaniem poddawane są procesowi suszenia wyłącznie z użyciem ciepłego powietrza. Dzięki temu w Monte Verde nie znajdziecie zbyt wiele gorzkich nut. W krótkim okresie sezonowania, który wynosi tylko kilka tygodni, susz nie traci wiele. Do łagodnego smaku należy dodać że yerba mate Monte Verde Frutos Mango cechuje się niebagatelnym smakiem i aromatem. Specjalne kartonowe opakowania wyposażone są w system łatwego otwierania.
Susz:
Przewaga liści ostrokrzewu paragwajskiego z małą ilością patyczków, bez pyłu.
Smak i aromat yerba mate:
Charakteryzuje się egzotycznym i przyjemnie orzeźwiającym naturalnym aromatem owoców mango. W tej idealnie skomponowanej mate nietrudno doszukać się słodkiej i orzeźwiającej nuty smakowej. Sprawdzi się podczas ciepłych dni, kiedy można wracać do niej i przygotowywać jako zimną terere. Przygotowana w formie amargo czyli w formie ciepłego naparu utrzymuje smak do 5-6 zalania wodą. Elementy zawarte w yerba mate harmonizują idealnie z suszem ostrokrzewu, wnosząc poczucie świeżości do naparu.
Składniki:
yerba mate (Ilex paraguariensis) - kraj pochodzenia: Brazylia,
owoce mango 3%.
Sposób parzenia:
Susz wsypuje się w ilości od 1/4 do 3/4 objętości naczynia ok. 150-200 ml oraz zalewa wodą o temperaturze 70-80 stopni C.
Ten sam susz można zalewać wielokrotnie, do utraty jego walorów smakowych. Susz można zalewać wodą z lodem.
Najlepiej spożyć przed:/ nr partii produkcyjnej znajdują się na opakowaniu.
Przechowywać w suchym miejscu, w szczelnym opakowaniu.