Naturalny olejek pichtowy do...
NAT3781
Miód wielokwiatowy Manuka powstaje z herbacianych krzewów, które rosną w najczystszych regionach Nowej Zelandii. Ich typową cechą jest zawartość methylglyoxalu, podawaną jako MGO.
Data dostępności: 2021-01-28
Manukora Miód Manuka MGO 100+ 250 g
Typową cechą miodów Manuka jest zawartość methylglyoxalu, podawaną jako MGO.
Produkt zawiera >100 mg/kg składnika aktywnego methylglyoxalu.
Masa netto: 250 g
Składniki: Miód manuka MGO 100+ 100%.
Kraj pochodzenia: Nowa Zelandia
Warunki przechowania: Przechowywać w temperaturze poniżej 20ºC.
Uwaga: nie można podawać dzieciom poniżej 1 roku życia oraz osobom chorym na cukrzycę lub mającym alergię na produkty pszczele.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna 1360 kJ/325 kcal
Tłuszcz 0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
Węglowodany 79,6 g
- w tym cukry 78,1 g
Białko 0,4 g
Sól 0,03 g
Podmiot Odpowiedzialny: NaturaVena Sp.z o. o.