- Obecnie brak na stanie
PP Mieszanka do wypieku chleba KETO z orzechami
- Indeks
- PRZE123
- Stawka VAT
- 5%
- Opakowanie zbiorcze
- 0 szt.
- Data ważności
- 2025-08-12
- Producent:
- PIĘĆ PRZEMIAN
- Podmiot odpowiedzialny
- SIMPATICO S.C.
aby zobaczyć ceny
Pięć Przemian Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba KETO z orzechami włoskimi 500 g
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba dla osób na diecie ketogenicznej
Składniki: mąka migdałowa, pestki słonecznika, siemię lniane brązowe, nasiona chia, orzechy włoske 13%, mąka lniana odtłuszczona, łuska babki jajowatej, sól kłodawska.
Produkt bezglutenowy. Produkt może zawierać alergeny: orzechy. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.
Sposób przygotowania:
Nagrzej piekarnik (góra i dół) do 190°C.
Wsyp mieszankę do miski.
Dolej
500 ml wody i dokładnie wymieszaj.
Zagnieć ciasto i uformuj
bochenek.
Wsadź do piekarnika na 80 min.
Po upieczeniu odstaw do
ostygnięcia. Przechowuj zawinięty w szmatkę.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna: 1320 kJ / 319 kcal
Tłuszcz: 27 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2, 4 g
Węglowodany: 1,9 g
w tym cukry: 1,7 g
Błonnik: 17
g
Białko: 14 g
Sól: 1,65 g
Masa netto: 500 g
Producent: Greek Trade Sp. z o.o., ul. Tadeusza Śliwiaka 14, 30-797 Kraków krakow@greektrade.com.pl
4 innych produktów w tej samej kategorii: