Dezodorant w postaci bryłki minerału...
OR477
Paragwajska yerba mate z imbirem mielonym oraz dodatkową porcją ziół i naturalnego aromatu to najbardziej ziołowa yerba mate w rodzinie Mateine. Propozycja dla poszukujących, dodatkowej porcji energii.
5906735489477
2026-02-28
23%
ORANŻADA
ORANŻADA ROBERT DERLATKA
Data dostępności: 2021-06-08
Oranżada Yerba Mate Mateine Ashwagandha 500 g
Składniki: yerba mate (Ilex Paraguariensis) 94%, kraj poch.: Paragwaj, ashwagandha korzeń cięty 2%, kozieradka mielona, imbir mielony, mięta, drapacz ziele, naturalny aromat.
Oryginalna Mateine Ashwagandha w opakowaniu 500g.
Yerba Mate Mateine Ashwagandha zawiera w składzie drobno cięty korzeń tej znanej z Ayurwedy rośliny, której moc jest subtelnie połączona z yerba mate. Jak na przygotowaną w paragwajski sposób yerba mate, susz składa się z bardzo drobno pociętych listków, patyczków i dużej ilości pokruszonych na pył liści. Kompozycję uzupełniono naturalnym aromatem miętowym, opartym na wyciągu, nadającym naparowi orzeźwiający aromat.
Smak i aromat yerba mate:
Dymny, gęsty napar, smakuje jak na paragwajskie mate przystało mocnym tytoniem z domieszką ziół. Typowy rozpoznawalny gorzki smak, który znają doświadczeni mateiści, jest tu przeplatany orientalnymi zapachami kozieradki, polskim zielem drapacza a przede wszystkim mięty. Każda kolejna porcja wypitego naparu przynosi, pozytywną i konkretną dawkę energii.
Rześki napój, dzięki ziołowym dodatkom, sprawdzi się w lato, przygotowany z sokiem lub lodowatą wodą jako zimne terere. Cała marka mateine posiada potężny potencjał pobudzający. Ta mate pobudzi Cię do dalszego działania to świetna opcja na każdy dzień.
Dodatkowe informacje o suszu:
Zbierana przez małe zrzeszone spółdzielnie rolnicze w Paragwaju. Pakowana zgodnie z systemem HACCP. Suszona tradycyjnie zgodnie z warunkami paragwajskimi
Zawiera:
drobne liście yerba mate z dużą ilością patyczków oraz drobinek, poddane powolnemu suszeniu w ogniu - kraj pochodzenia: Paragwaj
2% Ashwagandha korzeń cięty,
kozieradka mielona,
imbir mielony,
ziele drapacza,
mięta,
naturalny aromat miętowy.
Sposób parzenia yerba mate:
Wsypać 20 g suszu do naczynia o pojemności 200 ml. Przechylić naczynie tak, aby susz układał się na ukos, następnie umieścić bombillę w pustej przestrzeni. Zalać wodą o temperaturze 70-80 stopni C lub wodą z lodem. Czas parzenia 3-5 min.
Ten sam susz można zalewać wielokrotnie, do utraty jego walorów smakowych.
Susz można zalewać wodą z lodem. Sposób parzenia yerba mate
Najlepiej spożyć przed:/ nr partii produkcyjnej znajdują się na opakowaniu.
Przechowywać w suchym miejscu, w szczelnym opakowaniu
Masa netto: 500 g
Country/Region of Manufacture: Paragwaj