
Yango Olej Z Ogórecznika 60 kapsułek
- Indeks
 - YA279
 - Stawka VAT
 - 8%
 - Opakowanie zbiorcze
 - 8 szt.
 - Data ważności
 - 2028-03-16
 - Producent:
 - YANGO
 - Podmiot odpowiedzialny
 - YANGO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZI
 - EAN
 - 5907483417279
 
aby zobaczyć ceny
Yango Olej Z Ogórecznika 60 kapsułek suplement diety
- 400 mg GLA w dawce dziennej
 - Źródło niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych
 -  Dodatek witaminy E
 
| 
       Składnik aktywny  | 
    
       1 kapsułka  | 
    
       2 kapsułki  | 
| 
       Olej z ogórecznika  | 
    
       1000 mg  | 
    
       2000 mg  | 
| 
       w tym GLA (20%)  | 
    
       200 mg  | 
    
       400 mg  | 
| 
       Witamina E  | 
    
       10 mg(83%)*  | 
    
       20 mg(167%)*  | 
Zalecane dawkowanie: 1 kapsułka 2 razy  dziennie
Sposób użycia: Kapsułkę połknąć i popić dużą ilością wody, po posiłku.
Masa netto: 60 kapsułek po 1344 mg każda (=80,64 g)
Składniki: Olej z nasion ogórecznika (Borago officinalis) standaryzowany na zawartość 20% GLA (kwas gamma-linolenowy), gliceryna, D-alfa tokoferol. Skład kapsułki: żelatyna Podmiot odpowiedzialny: YANGO Sp. z o.o. ul. Granitowa 3/14, 02-681 Warszawa. Wyprodukowano w UE.
Ostrzeżenie. Niewskazane dzieciom, kobietom w ciąży oraz karmiącym.
Główny Inspektorat Sanitarny:  
GIS-ŻP-SD-4230-00295/KC/20
Informacje   i  
ostrzeżenia:
Nie przekraczać   zalecanej dziennej porcji do     
spożycia. Nie zaleca się stosowania przez kobiety w ciąży i karmiące piersią.   
Produkt dla osób dorosłych.
Suplement diety nie może być stosowany  jako  
substytut (zamiennik)   zróżnicowanej diety.
Przechowywać w temperaturze  
 nie  przekraczającej 25 C,  w  suchym miejscu.
Przechowywać w sposób  
 niedostępny   dla małych   dzieci.
Nie  stosować w przypadku nadwrażliwości  
(uczulenia) na    którykolwiek składnik  
 produktu
Pojemność: 60 kapsułek      
Producent:
YANGO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ         
ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ 
ul.  Granitowa 3/14, 02-681        Warszawa,
email: 
bok@yango.pl
4 innych produktów w tej samej kategorii:



