Kolagen Beauty Formula to kompozycja...
YA831
Suplement diety kurkumina, kadzidłowiec i imbir polecany jest w niwelowaniu stanu zapalnego organizmu. Wszystkie zawarte składniki wykazują silne działanie przeciwzapalne.
5905279845831
2027-03-08
8%
YANGO
YANGO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZI
Data dostępności: 2018-09-12
YANGO KURKUMINA KADZIDŁOWIEC I IMBIR 90 KAPSUŁEK
Stan zapalny to wspólny mianownik dla wielu problemów zdrowotnych, a jeśli przerodzi się w przewlekły stan zapalny, może być wręcz destrukcyjny dla komórek organizmu. Pokonaj stan zapalny dzięki wybitnym składnikom:
Synergiczne połączenie 3 silnych ekstraktów roślinnych
Silne działanie przeciwzapalne
Bez dodatków ani wypełniaczy
Ponad 800 mg ekstraktów w dawce dziennej
Kapsułki roślinne, delikatne dla żołądka, przyjazne wegetarianom i weganom
Składnik aktywny | 1 kapsułka | 3 kapsułki |
Ekstrakt z kłącza kurkumy | 90 mg | 270 mg |
w tym kurkuminoidy 95% | 85,5 mg | 256,5 mg |
Ekstrakt z żywicy kadzidłowca indyjskiego | 90 mg | 270 mg |
w tym kwasy bosweliowe 65% | 58,5 mg | 175,5 mg |
Ekstrakt 10:1 z kłącza imbiru | 90 mg | 270 mg |
co odpowiada spożyciu imbiru | 900 mg | 2,7 g |
Pozostałe informacje | ||
Kapsułek w opakowaniu | 90 kapsułek | |
Rodzaj kapsułek | Roślinne | |
Sugerowana dawka dzienna | 3 kapsułki | |
1 opakowanie wystarcza na | 30 dni |
Składniki: ekstrakt z kłącza kurkumy (Curcuma longa) standaryzowany na zawartość min. 95% kurkuminoidów, ekstrakt z żywicy kory kadzidłowca indyjskiego (Boswellia serrata) standaryzowany na zawartość min. 65% kwasów bosweliowych, ekstrakt 10:1 z kłącza imbiru lekarskiego (Zingiber officinale); kapsułka: celuloza roślinna.
Informacja: Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety i zdrowego trybu życia. Przechowywać w ciemnym i suchym miejscu w temperaturze pokojowej, w sposób niedostępny dla małych dzieci. . Wyprodukowano w Unii Europejskiej. Podmiot odpowiedzialny: YANGO Sp. z o.o. Masa netto: 24,3 g.
Informacja alergiczna: produkt nie zawiera glutenu, cukru, składników mlecznych, soli spożywczej, kukurydzy, skorupiaków, pszenicy, soi.
Produkowane bez użycia sztucznych substancji konserwujących, zapachowych lub barwiących.
Produkt wolny od metali ciężkich, takich jak arsen, kadm, ołów czy rtęć.
Główny Inspektorat Sanitarny: GIS-ŻP-SD-4230-08642/KC/18