• Nowy
  • Obecnie brak na stanie
Joy Day Witamina C w płynie 0,3 l
Joy Day Witamina C w płynie 0,3 l
Poprzedni keyboard_arrow_left
Następny keyboard_arrow_right
zoom_in
Joy Day Witamina C w płynie 0,3 l
Joy Day Witamina C w płynie 0,3 l

Joy Day Witamina C z kiszonej kapusty z cynkieml

Indeks
JD499
Stawka VAT
8%
Opakowanie zbiorcze
6 szt.
Data ważności
2026-09-16
Producent:
JOY DAY
Podmiot odpowiedzialny
AGROBIZNES ELŻBIETA HALASZ
EAN
5904292076499
Zaloguj się
aby zobaczyć ceny
Powiadom mnie kiedy będzie dostępny

JoyDay Witamina C z kiszonej kapusty z biofermentem postbiotycznym i cynkiem 300 ml


Stosowanie witaminy C od Joy Day wspiera pracę układu odpornościowego i wzmacnia organizm.  Ponadto fermentowane surowce roślinne w połączeniu z postbiotykami i witaminą C mają silne działanie antyoksydacyjne.

naturalna witamina C z kapusty kiszonej
500 mg witaminy C w dziennej porcji
aż 30 dni stosowania
fermentowane surowce roślinne (owoce czarnej porzeczki, owoce borówki wysokiej, korzeń jeżówki pospolitej)
ponad 100% dziennego zapotrzebowania na cynk z jednej porcji
wysoka przyswajalność składników zawartych w produkcie

Skład:
Woda, bioferment postbiotyczny [woda ryżowa, owoce borówki wysokiej (Vaccinum corymbosum), owoce czarnej porzeczki (Ribes nigrum L.), korzeń jeżówki pospolitej (Echinacea purpurea), Lactobacillus rhamnosus GG, L. rhamnosus LR 04, L. rhamnosus LR 05, L. acidophilus LA 1, L. delbrueckii ssp. bulgaricus LB 2, L. casei 101/37, L. plantarum LP 02, L. plantarum LP 01, Bifidobacterium breve BL 10, B. breve Bbr 8, B. longum BL 03, B. animalis ssp. lactis Bi 1, Streptococcus thermophilus FP4, S. thermophilus 9 Y], witamina C (kwas L-askorbinowy) z kapusty kiszonej, cynk (cytrynian cynku), substancja słodząca: glikozydy stewiolowe ze stewii, naturalny aromat porzeczkowy. Bakterie probiotyczne w końcowym etapie dezaktywowano i odfiltrowano.

Składniki aktywne w dziennej porcji 10 ml: bioferment postbiotyczny: 3 000 mg, w tym z: borówki wysokiej (Vaccinum corymbosum): 1 050 mg, czarnej porzeczki (Ribes nigrum L.): 1 050 mg, jeżówki pospolitej (Echinacea purpurea): 900 mg, witamina C: 500 mg (625% DRWS), cynk: 11,6 mg (116% DRWS).

Bioferment postbiotyczny: jest wytwarzany w kaskadowym procesie fermentacji składników roślinnych z żywymi i aktywnymi szczepami bakterii probiotycznych, w tym: Lactobacillus rhamnosus GG, L. rhamnosus LR 04, L. rhamnosus LR 05, L. acidophilus LA 1, L. delbrueckii ssp. bulgaricus LB 2, L. casei 101/37, L. plantarum LP 02, L. plantarum LP 01, Bifidobacterium breve BL 10, B. breve Bbr 8, B. longum BL 03, B. animalis ssp. lactis Bi 1, Streptococcus thermophilus FP4, S. thermophilus 9 Y, które w końcowym etapie dezaktywowano i odfiltrowano.

Jak stosować:
Dorośli: 10 ml (2 łyżeczki) raz dziennie. Odmierzoną ilość suplementu rozcieńczyć w dowolnej ilości wody lub innego napoju w temperaturze pokojowej.
Zużyć w ciągu 30 dni od daty otwarcia.

Warunki przechowywania witaminy C:
Witaminę C Joy Day należy przechowywać w przyciemnionym i suchym miejscu. Zamknięta może stać w temperaturze pokojowej, ale po otwarciu w lodówce. Od momentu otwarcia optymalny czas do spożycia nie powinien przekraczać 30 dni. Należy pamiętać aby po każdym użyciu dokładnie zakręcić butelkę.

Opakowanie: 300 ml

Podmiot odpowiedzialny:

Living Food
ul. Graniczna 15, 66-320 Trzciel

Loading...