Ocet Jabłkowy Dębski 250 ml
Ocet jabłkowy "Dębski" powstaje z jabłek rosnących w miejscowości Dębe, w wyniku dwuetapowej fermentacji trwającej około roku. Dzięki wyjątkowej metodzie produkcji nasze posiada niepowtarzalny smak, barwę oraz zapach które wyróżniają go wśród innych octów.
Ocet jabłkowy
niepasteryzowany, niefiltrowany, na dnie wytrąca się naturalny osad,
smak
delikatnie słodki gdyż produkowany jest z naturalnego skoncentrowanego soku
jabłkowego.
Ocet Jabłkowy
6%
Pojemność 250
ml
Bata produkcji identyfikuje
Data produkcji na opakowaniu.
Producent:
Gospodarstwo Sadownicze
Krzysztof Winnicki
Dębe 41a 05-140 Serock
nr decyzji sanepid
085/008/2003
Sprzedaż
prowadzona w ramach Rolniczy Handel
Detaliczny
4 innych produktów w tej samej kategorii: